// Werken bij CoreTechd

Got what it takes?

CoreTechd is een echt familiebedrijf die zich pusht om de beste IT-service te kunnen bieden die er op de markt beschikbaar is. Dit doen wij samen met een erg leuk en enthousiaste team. Samen leveren wij kwaliteit en zorgen wij dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen.
Heb jij het in je om ons hierbij te versterken en denk jij dat je een aanvulling bent op het team? Top, dan willen wij graag met jou in contact komen. Graag ontvangen wij je C.V. en motivatiebrief voor de functie waarvoor je solliciteert.
// Versterk het team

Vacatures

Binnen CoreTechd zijn er van tijd tot tijd enkele vacatures beschikbaar. In deze functies zijn wij opzoek naar individuelen die op zijn minst aan de onderstaande criteria voldoen.
01.
Vakkennis
Goede deskundigheid, oog voor detail en klantgericht.
02.
Toekomstgericht
Streven naar verbeteringen, zelfontwikkeling en doelgericht.
Sales
CoreTechd is altijd opzoek naar gedreven ZZP'ers die op commissiebasis onze diensten aan nieuwe klanten willen aanbieden. Heb jij dit in je en ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op.
Marketing
Er zijn op dit ogenblik geen openstaande vacatures voor deze functie.
Webdesigner
Ben jij een ervaren website builder met kennis van Shopify, Magento en WordPress/WooCommerce in combinatie met HTML en CSS skills? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Engineer
Er zijn op dit ogenblik geen openstaande vacatures voor deze functie.
// Onze nieuwe collega

Solliciteren

    Ready to Get Started?

    Graag verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen.
    Verplichte velden zijn gemarkeerd *

    Gelieve uw CV & motivatiebrief te uploaden.
    U kunt meerdere bestanden uploaden.