// Downloads. Tickets. Kennisbank. Storingen.

Tools om uw bedrijf een boost te geven

// Eenvoudig remote support

AnyDesk

Heeft u technische problemen met uw apparaat? Installeer dan de gratis remote support tool van AnyDesk. Hiermee kunnen onze specialisten u op afstand met uw problemen bijstaan.

Na het downloaden en installeren van de remote support tool kunt u contact met ons opnemen en vervolgens uw toegang ID code doorgeven. Deze hebben wij nodig om verbinding te maken met uw apparaat.

// Rusteloos bellen

Qaller VoIP applicatie

Met de gratis app van Qaller bent u altijd en overal flexibel bereikbaar. De app is inzetbaar als een aanvulling op uw bestaande telefonische bereikbaarheid. De app kunt u downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore.
Na het downloaden van de app kunt u gemakkelijk inloggen door middel van een eenmalige koppelcode. Bent u nog niet in bezit van een koppelcode, neem dan contact met ons op.
// Krachtige FTP tool

FileZilla FTP client

Toegang nodig tot de back-end van uw website hosting? FileZilla is de ideale FTP tool om dit te verwezenlijken. De tool kunt u gratis downloaden middels de onderstaande knop.
Voor ondersteuning, support of eventuele inloggegevens kunt u terecht bij één van onze specialisten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.
// Security met comfort

Beveiligingscamera's applicaties

Met de beveiligingscamera installatie van CoreTechd kunt u altijd en overal live uw camerabeelden bekijken en terugzien. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Dahua of Hikvision software.
De Dahua en Hikvision software is beschikbaar op zowel mobiele platformen als Windows en Mac. De software kunt u voor uw betreffende apparaat downloaden middels onderstaande knoppen.
Dahua
Hikvision