Gepubliceerd:
01 september 2021
Categorie:
Algemeen
Dochteronderming:
Pinbuddy

Wat is Pinbuddy nu precies?

Pinbuddy is een dochterbedrijf van CoreTechd en is opgezet om de klant te voorzien van een ruim aanbod aan pinautomaten voor alle doelgroepen. Dit dochterbedrijf is gelanceerd op 1 september 2021 en is toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in het verlenen van ICT-diensten en pinservice, zijn wij gecertificeerd business partner van CCV, Worldline en EMS.

“Pinnen met gemak!”
– Pinbuddy

Welke diensten levert Pinbuddy?

Wij hebben een passend aanbod voor elke belangstelling. Wij bieden zowel vaste, draadloze als onbemande pinautomaten. Denk hierbij aan pinautomaten voor vending machines. Onze pinautomaten kunnen zowel plug-and-play verstuurd worden als op locatie geïnstalleerd worden om u optimaal van dienst te zijn. Uiteraard worden alle pinautomaten nagelopen op technische mankementen en dergelijke onjuistheden. Daarnaast kan de klant de pinautomaat kopen of huren voor vrije keuze. De koopprijzen verschillen per model en zijn al te huur vanaf €25,- euro per maand. U kunt via ons al met gemak pinnen vanaf €0,056 euro per transactie. Dit is ongeacht het aantal maandelijkse transacties of het aantal pinautomaten die u in bezit heeft.

Verder zijn er vaak klanten die ons de vraag stellen of zij met een al elders aangeschafte pinautomaat bij ons terecht kunnen voor service. Het antwoord is bij ons altijd: JAZEKER! Wij verzorgen de pinautomaat dan probleemloos van een koop-/huurabonnement en kunnen de pinautomaat voor u aanmelden bij onze transactieverwerkers of bij uw eigen bank. Mocht u al een abonnement hebben bij een andere provider, is het efficiënt om deze eerst op te zeggen voor verder hulp bij Pinbuddy. Het opleveren van de pinautomaten kan zowel op locatie als opgestuurd worden met benodigde installatie instructies, om de klant van optimale service te voorzien.