Gepubliceerd:
01 september 2021
Categorie:
Inbraakpreventie, Netwerk, VoIP, Werkplek beheer
Klant:
Het Gereedschap

Wat was er nodig?

Het Gereedschap is een multifunctionele winkel die op zoek was naar een goed werkend netwerk en beveiligingssysteem. CoreTechd stond paraat om de klant de voorzien van niet alleen een goed werkend beveiligingssysteem, maar ook een volledig vernieuwde IT-infrastructuur en pinautomatenservice.

Wij zijn zeer tevreden over de service en raden CoreTechd zeker aan voor bedrijven die op zoek zijn naar hardwerkende, gemotiveerde en professionele ICT’ers.”
– Het Gereedschap

Wat hebben wij gerealiseerd?

We hebben de oude winkel compleet gerenoveerd in de IT-business. De eerdere diensten zijn overgenomen, aangepast en verbeterd. Verder hebben we de gehele IT-infrastructuur overgenomen en een grote server ingebouwd om de boekhouding van Het Gereedschap op orde te houden en te beschermen tegen storingen. Er is een nieuwe email opgezet, meerdere PC’s geïnstalleerd en support geleverd bij dergelijke zaken.

De Beveiliging was een fundamentele eis van Het Gereedschap. Ze wilden een goed overzichtelijk beveiligingssysteem die ze 24/7 in de gaten konden houden en die alle hoeken van de zaak observeerden. Wij van CoreTechd hebben kwalitatieve camera’s naar keuze geïnstalleerd die goed 4K beeld geven en de eigenaar een gerust hart geeft in alle tijden. Met een vloeiend opgezette internetverbinding hebben wij wifi gerealiseerd voor zowel de werknemers als voor de klanten van Het Gereedschap.

Voor het realiseren van een pinautomaat hebben wij, middels ons dochterbedrijf Pinbuddy, een pinautomaat naar keuze geïnstalleerd op locatie. De pinautomaten van Pinbuddy hebben een transactiekosten van slechts €0,056 per transactie.

Het is natuurlijk van belang dat het bedrijf altijd bereikbaar is tussen de aangegeven openingstijden. Hierdoor komt CoreTechd te hulp om de vernieuwde telefooncentrale te realiseren in de Cloud zodat er in tijden van storingen nog steeds een vloeiende telefoonlijn beschikbaar is. Verder dient de telefooncentrale als bescherming tegen verloren data.