Gepubliceerd:
01 september 2021
Categorie:
Inbraakpreventie, Netwerk, VoIP, Werkplek beheer
Klant:
Restaurant Tulp Dam

Wat was er nodig?

Bij het opzetten van een nieuw restaurant is een werkend net van belang voor goede service. CoreTechd biedt hier de helpende hand en stond paraat om het restaurant Tulp Dam te voorzien van niet alleen een werkend net, beveiligingssysteem, geluidssysteem en telefooncentrale, maar ook van een gecertificeerde pinautomaat naar keuze.

“Het zijn goede gasten!”
– Restaurant Tulp Dam

Wat hebben wij gerealiseerd?

Allereerst was het noodzakelijk om een goede internetverbinding op te zetten voor zowel de medewerkers als de klanten. Wij hebben een internetverbinding aangesloten en deze gekoppeld aan onze modem om wifi te realiseren. Daarnaast hebben wij het restaurant voorzien van een volledige IT-infrastructuur. Hierbij moet u denken aan het instaleren van meerdere PC’s, het opzetten van een e-mailadres, het voorzien van support waar nodig en hoofzakelijk, het opzetten van een aanzienlijke website. De website komt met een complete webshop voor onlinebestellingen en een goed overzicht van zowel de menukaart als dergelijke informatie over het restaurant.

Met het dochterbedrijf Pinbuddy hebben wij het restaurant Tulpdam kunnen voorzien van een pinautomaat naar keuze voor een transactiekosten van slechts €0,056 per transactie.

Natuurlijk is een bewakingssysteem in de huidige tijd een handig element in het beschermen van waarde. Ook hier springt CoreTechd te hulp. We hebben de klant goed geïnformeerd over welke beveiligingssysteem goed zou passen bij zowel de klant als de zaak. Daarna lieten we keuze aan de klant. Na een goede communicatie hebben wij het nodige bewakingselement voor de klant besteld, geleverd en geïnstalleerd op de gewenste plekken.

Om de sfeer te behouden hebben wij SONOS speakers geplaatst voor het afspelen van muziek. Daarnaast hebben wij de telefooncentrale kunnen realiseren in de Cloud. Hierdoor zal er geen fundamentele informatie verloren gaan bij een mogelijke tegenslag.