Gepubliceerd:
01 september 2021
Categorie:
Netwerk, VoIP, Werkplek beheer
Klant:
Verloskundig Centrum bergweg

Wat was er nodig?

Verloskundig Centrum Bergweg heeft ons gecontacteerd om de oude zaken over te nemen. Ze waren toe aan een nieuw gezicht in de IT-structuur en wezen CoreTechd aan om hen uit de brand te helpen.

Wij kunnen ze van harte aanbevelen. Ze krijgen van ons vijf sterren!
– Verloskundig Centrum Bergweg

Wat hebben wij gerealiseerd?

Het verloskundig centrum was een oud bedrijf waar wij geheel de IT-infrastructuur van hebben overgenomen. We hebben de hele zaak nagecheckt en hebben nodige internetkabels getrokken voor een werkend net. De wifi werd hersteld en zowel de werknemers als de gasten konden genieten van een snelle wifiverbinding. Met één klik is een vloeiende wifistroom al toegankelijk.

CoreTechd opent een nieuw straatje en biedt nu zelfs support op diverse echoapparatuur. Daarnaast zijn we altijd beschikbaar voor het verlenen van ondersteuning bij mogelijke defecten. Hierdoor blijft CoreTechd de klant altijd paraat staan en verbreden wij continu onze kennis.

Voor de communicatie is het fundamenteel om een goed lopende telefooncentrale te hebben. Wij van CoreTechd hebben de oude telefooncentrale omgezet naar de Cloud zodat de telefoonverbinding niet verbroken zal worden in tijden van storing. Hierdoor garanderen we de klant altijd van een gerust hart tijdens storingen. Verder hebben we ook de email opgezet en meerdere PC’s geïnstalleerd voor een vloeiende communicatielijn. CoreTechd biedt support bij diverse doelgroepen en zoekt altijd naar een gepaste oplossing die het beste schikt voor de klant.

Daarnaast hebben we ook een pinautomaat naar keuze neergezet. De pinautomaten hebben een transactiekosten van slechts €0,056 per transactie en bieden optimale werking. De klant is vrij in het kiezen van een pinautomaat en daarnaast adviseren wij de klant altijd tot een goed passende pinautomaat die uiteraard optimaal functioneert.