Gepubliceerd:
01 september 2021
Categorie:
Algemeen
Partner:
VolkerWessels

Samen kom je verder!

Het is natuurlijk mogelijk dat een klant behoefte heeft aan een volledig nieuwe IT-infrastructuur, maar helaas nog geen getrokken internetkabel heeft. In deze situatie bellen wij onze zakenpartners van Volkerwessels op en komen we samen tot de kern van het probleem.

CoreTechd stond direct klaar om ons te voorzien van een snelwerkende internetverbinding.”
– Qasioun Market

Wat hebben wij gerealiseerd?

CoreTechd staat altijd paraat om de klant van optimale service te voorzien. Wij realiseren stabiele internetlijnen waar nodig. Een mooi voorbeeld is bij de Qasioun Market aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Een nieuwe klant liet ons weten dat hij geïnteresseerd was in het afsluiten van een internetabonnement om gebruik te maken van het net. Wij hebben onze spullen bij elkaar gepakt en zijn er direct heen gegaan om te situatie in te schatten.

Na een ruim situatieoverzicht hebben wij contact opgenomen met onze trouwe hulp van KPN. Een vastberaden KPN-monteur heeft de internetkabels gecontroleerd en kwam tot de waarneming dat er geen bestaande internetkabel te vinden was vanuit de grond. Middels het bedrijf Volkerwessel werd de straat voor de Qasioun Market opengebroken om de supermarkt te voorzien van een getrokken internetkabel. Vervolgens werd de internetkabel verbonden met het KPN-internetkastje door een gecertificeerde KPN-monteur. Daarna werd de straat weer hersteld. 

Na het overzien van de situatie kwam CoreTechd weer tot de hulp om de internetverbinding van optimaal capaciteit te voorzien. We hebben goed gekeken naar waar de aangesloten internetkabel op uitkwam en hebben hier een internetkabel uitgetrokken naar een Modem. De klant werd gelijk voorzien van een werkend internetverbinding tot de maximale capaciteit.